Saturday, June 06, 2009

Alltid skönt med målgång :)


Idag inleddes helgdubbeln som består av Mitt i Borås Triathlon och Göteborg Triathlon.

Loppet gick riktigt bra och jag växlade konstigt nog ut på cykeln som fyra, femma någonstans. Klart bättre än väntat :) Cyklade sedan upp mig lite och några kom ifatt bakifrån. Eftersom drafting var tillåtet hade vi snart en ganska fin klunga och trots utbrytningsförsök av många av oss hade vi sällskap på vägen tillbaka till växlingsområdet. Helt omöjligt att komma loss på den här banan som var platt och dessutom var det i princip vindstilla. Hur som helst kändes cyklingen kanon. Löpningen gick bra men som vanligt är det tråkigt att tappa placeringar och inte tvärtom ... Kom i mål som 7:a tror jag och tiderna blev ungefär:

Simning: 5.21
Växel 1: 1.23
Cykel + växling: 28.25
Löpning: 17.38
Tid: 52.48

Distansen var 1/10 Ironman. Riktigt skoj tävling med mycket folk både på banan och i publiken. Är hyfsat nöjd med loppet och framför allt med simningen och cyklingen. Nu väntar en soft kväll i soffan och så blir det olympisk distans i morgon!

1 comment:

Lars said...

Bra jobbat! Följer dig på nätet och har läst din hemsida för lite tips. Satsar på att göra triathlondebut nästa sommar. Lycka till med "klassikern".